Als we vrede in onszelf kunnen vinden,is het zinloos om die elders te zoeken.
(François de la Rochefoucauld)

angstMijn programma heeft tot doel een leven te creëren van blijvend succes en van voorspoed. Ondertussen groeit je inzicht in lichamelijke (fysieke) gezondheid en ook in de invloed ervan op de talrijke aspecten van je leven. Je kunt je leven opbouwen, je levensstijl bepalen zoals je altijd al had gedroomd. Je verdient respect voor je individuele inzet en je individuele discipline, voor de niet aflatende groei en verbetering in je leven wanneer je voor dit programma kiest. Ik geloof sterk dat dergelijke houding de formule is voor langdurig en blijvend succes.  

Meer dan een kwarteeuw lang heb ik zelf passioneel gezocht naar het antwoord op vragen zoals: 'Wat schept ons menselijk gedrag? Hoe creëren we blijvende veranderingen voor onszelf en voor anderen?' Na intensief onderzoek en doorgedreven zelfanalyse zijn de hier voorgestelde technieken en strategieën ontstaan die het maximum uit onze menselijke mogelijkheden halen.
De resultaten zijn verbluffend: doelen worden bereikt zonder dat we nieuwe verwachtingen scheppen die ons opzadelen met nieuwe frustraties. 

In de loop van dat proces ben ik tot het besef gekomen dat gezondheid, in feite, van oneindig groot belang is. Om deze reden is ook een compleet afzonderlijk onderdeel van het programma gewijd aan de principes van een gezonde levensstijl en een gezonde voeding. In dit boek halen we enkel de grote lijnen aan. Ben je het niet altijd eens met de dingen die je leest, neem ze dan voor wat ze zijn: zie die dingen gewoon als een andere mening, een second opinion. Wellicht kun je op die manier je ogen openen voor nieuwe ideeën en levert dit gezichtspunt jou op wat het mij opleverde: een kans om meer te leren over hoe je kunt leven op een niveau van constante gezondheid, energie en vitaliteit.