Mijn Uitstelgedrag overwinnen


in 30 dagen

 

Beste vriend(in),


vaarwel uitstelgedrag.Je uitstelgedrag overwinnen in 30 dagen!  
JA!


Stop met je dwangmatige uitstelgedrag en zet deze om in energie  en verwelkom de nieuwe productieve JIJ, vervult met je nieuwe inzicht in wie je werkelijk bent.  


Wees iemand die discipline heeft vanuit je hart in plaats vanuit je verstand en ga aan de slag met deze effectieve technieken.


Ik weet hoe je je voelt en je bent niet alleen. 'S morgens uit je bed komen kost energie, een opdracht die je al lang had moeten doen, een takenlijst die veel te lang is, nog talloze andere plannen en dromen, deadlines die niet gerespecteerd worden... 
en jij loopt doelloos rond of verdoet je tijd op je Laptop of PC.

Uitvluchten genoeg om maar niet te starten aan dat wat je werkelijk zou kunnen betekenen voor deze wereld door je talenten te ontplooien.

Wees gerust. Ik heb de grootste uitstellers getraind die je ooit gekend hebt, ondertussen zijn deze personen productiever dan ooit. Bouwen ze aan hun bedrijf, schrijven ze boeken, hebben ze een gezonde relatie en maken ze hun dromen waar. Er is moed voor nodig, maar ik er is een formule waarbij je nieuwe inzicht er één is van geloof en je je angsten en uitstelgedrag voor goed kunt verslaan!


Op deze site vind je uw oplossing als je:

 • Je dromen echt waar wilt maken;
 • Je passie wilt ontdekken.
 • Je nieuwe inzichten wil eigen maken die je ondersteunen in plaats van saboteren.
 • Een teleurstelling ziet als een groei moment.
 • Je uitstelgedrag wilt inruilen voor duidelijkheid.
 • Je angst wil omzetten in kracht.
 • Jezelf eindelijk onder controle wilt krijgen, discipline wilt opbouwen en je leven in eigen hand wilt nemen!

Zeg vaarwel tegen uw uitstelgedrag                                EVALUATIE CURSUS

Eigen ervaring

Erik Dielen al 20 jaar gelukkig getrouwd

Mijn naam is Dielen Erik, en zoals gezegd heb ik jarenlang geworsteld met mijn zelfbeeld en angsten die me al mijn kracht ontnamen en me futloos maakten.

 

Dit begon op mijn middelbare school en bereikte zijn hoogtepunt tijdens het zoeken naar een levenspartner.

Ik verspilde mijn tijd aan rondhangen, uitvluchten zoeken en het dromen van prachtige doelen… waar ik nooit aan begon.
Ik deed van alles, behalve echt werken richting mijn dromen en doelen.

Ik ben de auteur van het boek “De Nieuwe Gedachte” , reeds honderden mensen hebben hun leven in balans gebracht door de technieken die ze aangeleerd hebben in het Selfwatchers instituut waar ik eigenaar van ben.

Ik ben 20 jaar gelukkig getrouwd en heb 2 prachtige tieners die zicht volop aan het ontplooien zijn.
Ik rij met de wagen waarvan ik gedroomd heb, woon in een huis waarvan ik gedroomd heb en heb vrienden die me aanvullen waardoor ik me vervuld voel.

Bovenal heb ik balans in mijn leven en ervaar ik het leven als een geschenk.
Ik heb meer werk verricht in het afgelopen jaar, dan ik vroeger in een heel decennium verzette!
 ik ben het beu om alles uit te stellen

Je bent niet de enige met een uitstel probleem.Mijn onderzoek leverde honderden reacties op van wanhopige personen:

ze waren het beu!

hun eigen zelfbeeld was onder nul geraakt!

Mijn onderzoek

Tijdens de research voor deze cursus heb ik een onderzoek gehouden onder deelnemers van Selfwatchers, Medart en De Nieuwe Gedachte. Ik wilde weten of de lezers van mijn boek “De Nieuwe Gedachte“ last hebben van hun angsten en hun uitstelgedrag en hoe zij zich hieronder voelen. 


De antwoorden waren overweldigend

 

Veel mensen gaven aan blij te zijn dat ik erover begon, ze hadden het gevoel dat zij de enigen waren met dit probleem.

Ik kan je vertellen, je bent niet de enige. Naast al deze reacties, schreven zich direct na de opening van onze eCursus honderden mensen in. Uitstelgedrag en zelfsabotage  is een groot probleem voor veel mensen, met de technieken in deze eCursus kun je het eindelijk te boven komen.

Controle over je eigen leven


Maak kennis met de eCursus 'Kies; het verleden is niet gelijk aan de toekomst en beslis daarom Nu.'

Ik heb besloten om alle kennis die ik heb opgedaan te delen. 

 

Je leert alles wat je moet weten om je angsten, je waarde en saboterende patronen en uitstelgedrag onder controle te krijgen. Ik deel alle kennis in duidelijke en heldere taal, precies zoals de duizenden “De Nieuwe Gedachte” lezers van mij gewend zijn.

 

Mijn missie is om jou de controle over je eigen leven terug te geven.

 

Je krijgt er een goed gevoel voor in de plaats omdat je zaken nu aanpakt!

 

Wat krijg je als je je inschrijft voor 'De Nieuwe Gedachte Syllabus?’

De eCursus 'De Nieuwe Gedachte' wordt je aangeboden via email. Je ontvangt een mailt met daarin de oefeningen, opdrachten en de praktische toelichting.
De eCursus duurt 1 maand en bestaat uit  28 praktische oefeningen en 38 nieuwe inzichten.

Je zult ontdekken hoe je jouw zelfbeeld kan opkrikken en je uitstelgedrag herkadert. Zodra je twee weken in de cursus bent merk je al  het verschil. Je krijgt eindelijk de kracht en discipline die je nodig hebt om jezelf te herprogrammeren.

Zonder angst en uitstelgedrag kun je eindelijk werken aan de dromen en doelen die je al zo lang probeert te realiseren. Je kunt je succesvol voelen, je eigen bedrijf uitbreiden, je levenspartner vinden, hogerop komen in het bedrijf en eindelijk de persoon zijn die je eigenlijk bent en dit alles met een innerlijk gevoel van vrede, vreugde, liefde en inspiratie.

Je zult eindelijk echt kunnen ontspannen op vrije dagen, omdat je je werk echt gedaan krijgt en het authentieke keuzes zijn die je maakt.  Er loert geen angst of  uitstelproject meer over je schouder. Je zelfvertrouwen zal toenemen en je zult veel minder stress ervaren.

Dit alles en meer positieve uitwerkingen zal deze eCursus hebben in jouw leven als je de opdrachten uitvoert en de kennis toepast.

Daarbij ontvang je aan het einde van de eCursus dit - Bonuspakket:

 • 20 recepten voor een gezonde lunch.
 • Beïnvloeden en motiveren van je omgeving.
 • Waarom mensen doen wat ze doen.
 • Voorbeeld van Neuro Liquistisch programmeren
 • Uw essentiële succesformule
 • Zeven excellenties
 • Mijn gedacht!
 • Lichaam, geest en ziel zijn onlosmakelijk verbonden.
 • Mijn persoonlijke uitdaging voor U

Deze waardevolle documenten helpen je in moeilijke tijden waarin je dreigt te gaan tijdens de onvermijdelijke “dip” . Je kunt ze uitprinten en ze erbij pakken wanneer je ze nodig hebt.

Bekijk de definitieve oplossing tegen je zelfsabotage direct!

Ons aanbod

 

“De Nieuwe Gedachte” eCursus: 
 • 1 maand “DNG” eCursus via email
 • Versla je angst en uitstelgedrag aan de hand van effectieve technieken, merk snel resultaat.
€ 127,-

Extra: Bonuspakket

 • 20 recepten voor een gezonde lunch.
 • Beïnvloeden en motiveren van je omgeving.
 • Waarom mensen doen wat ze doen.
 • Voorbeeld van Neuro Liquistisch programmeren
 • Uw essentiële succesformule
 • Zeven excellenties
 • Mijn gedacht!
 • Lichaam, geest en ziel zijn onlosmakelijk verbonden.
 • Mijn persoonlijke uitdaging voor U

€ 25,-

 

Normaal:   € 127 + € 25= 152 euro,- 

Tijdelijk slechts    46.95,-

Dat is slechts € 1,565 per dag!

/Winkel/tabid/466/ProdID/171/CatID/4/doewerkboek_selfwatchers_coaches.aspx


Getuigenissen

Wat zeggen deelnemers over deze eCursus? 
Na afloop van de eCursus vragen we deelnemers naar hun ervaringen. Ik wil er zeker van zijn dat de deelnemers stuk voor stuk tevreden zijn, en dat lukt keer op keer. Uit onze vragenlijst blijkt dat ruim 90% van de cursisten méér dan tevreden is over de eCursus. Alle deelnemers die de opdrachten uitvoerden zeggen merkbaar meer zelfvertrouwen te hebben en minder angst en uitstelgedrag te vertonen en dezelfde groep is meer dan tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding van deze eCursus.
Hieronder lees je enkele reacties van deelnemers. Sommige deelnemers kiezen ervoor niet hun (echte) naam te gebruiken voor publicatie op de website uit privacy overwegingen.
 Dit zegt Karo:
"Merci Erik om de ondersteuning en aan me te denken en ik wens je alle succes toe, ik heb in deze maand veel geleerd en voel me rijker met jou als vriend en coach aan mij zijde. Ik leef weer en voel me niet meer geleefd. Ik heb enorm grote stappen gemaakt vanuit een soort chaos naar overzicht."
 Dit zegt Griet:
"Ik heb uw e-Cursus net achter de rug en heb er zeel veel aan gehad. Uw inzichten waren verrijkend en heb veel handvaten gekregen om om te gaan met de onderliggende angsten. Erg praktisch, nuchter en met veel zin voor detail. Mijn zelfsabotage legde onderhand mijn hele leven plat, dat is nu voorbij. Ik ben veel actiever geworden en weet na een dipje de draad weer op te pakken. Het leven stroomt weer!! Ik heb waanzinnig veel respect voor je Erik !!
 Dit zegt Namasté (nickname):
Ik moet jou proficiat wensen erik, met je prestaties. Wat jij doet is ongelooflijk… ik heb een zeer vruchtbare avond gehad vrijdag, en … het werkt nog na. En weet je, ik heb zo het gevoel, dat ook ik bestemd ben om mensen te helpen… en ik ben dan ook van plan ( ik wil dus ik kan het!) om nu ook mensen te helpen hun juiste weg te vinden en te leven zoals ze het écht willen…. Een prettige dag nog en ik gebruik de rest van de middagpauze om enkele oefingen uit de e-Cursus te doen.
 Dit zegt Koen:
"Hey vriend, hier een briefje van me. . op jonge leeftijd kreeg ik verschillende kansen om mijn sportieve “talenten” te kunnen ontplooien, maar helaas… Ook mijn droom om op sportkot te gaan ( Lic L.O.) werd mij niet gegund. Zelfs in het professionele leven heb ik zwarte sneeuw gezien. Waarom moet ik alle tegenslagen van gans de wereld krijgen dacht ik steeds???? Totdat jij Erik mij erop attent maakte dat juist dit verleden mij ertoe heft gebracht WIE en WAT ik NU ben!!! Wat er in de toekomst zal gebeuren dat bepaal IK ZELF en dat bepaal IK NU !!!!
 Dit zegt Chantal:
"Erik .. vol verwondering heb ik je cursus doorgenomen om tot de vaststelling te komen dat jij weliswaar via een ander pad tot dezelfde inzichten kwam als ik J heel mooi om te weten dat mensen die niet echt met spiritualiteit bezig zijn, nu ook bij iemand terecht kunnen om te groeien…. Echt een meerwaarde. Liefs en bedankt voor deze toch wel aangename verruiming!!

Geen uitstelgedrag meer

Geen uitstel, maar actie 

 

Ontdek hoe het voelt om je taken écht gedaan te krijgen,

zorgeloos te kunnen ontspannen op vrije dagen en
je doelen te bereiken zonder stress.

Wat is een leven zonder angst, zelfsabotage en
uitstelgedrag je echt waard?  


Je weet het zelf: je leven verandert pas als jij verandert. 

Pas als jij in actie komt zullen je doelen bereikt worden. Kom uit die comfortzone - ook al is deze oncomfortabel - en onderneem actie.

Niemand zal het voor je doen. Dus ... wat is het je waard om voorgoed van je angst, zelfsabotage en uitstelgedrag verlost te zijn? Investeer in Jezelf en je eerste stap is de aanschaf van deze cursus die je van je huidige probleem afhelpt. Het is een kleine investering met een grote return en een paar uur van je tijd. Wat je er voor terug krijgt is een leven vol vreugde, liefde en vrede ten aanzien van jezelf en je omgeving, controle over je leven, discipline vanuit je hart, motivatie en inspiratie. Kortom een leven in balans waar je je omgeving inspireert met je talenten.

voor een bijzonder lage prijs wordt je je eigen coach!
je hoeft niet zelf te onderzoeken of tal van seminars te gaan bezoeken.
In een heel korte periode bereik jij waar ikzelf jaren research heb voor mogen doen, dat scheelt jou veel tijd.

Wanneer je je nu inschrijft voor deze eCursus:

 • Hoef je niet te investeren in een duur coachingtraject of een personal trainer. Dit kan ook bij Selfwatchers maar het hoeft niet!
 • Jij heb je doel voor ogen omdat je je talenten terug laat vloeien en weet welk pad je wil bewandelen.
 • Keuzes worden gemakkelijk omdat je ze tegen je nieuwe inzichten kan houden. Je weet wie je bent en wat je wel en niet wil doen, dat voelt heerlijk.

Als je je vandaag inschrijft voor deze unieke eCursus dan begeleid ik je via email naar een leven met productiviteit en discipline in slechts 30 dagen. Het is makkelijk, leuk en bijzonder effectief.
Zullen we direct aan de slag gaan?

 

Maak de levensveranderende keuze en schrijf je snel in!

Ja, ik ben mijn eigen angst en uitstelgedrag meer dan zat en kies ervoor om vandaag nog mijn leven te veranderen met deze eCursus voor de speciale prijs van € 46,95

 

 

 
Verlos jezelf van je angst en uitstelgedrag

 • Ontdek hoe je kunt stoppen met je negatieve zelfbeeld en je uitstelgedrag
 • Beperk stress, schuldgevoel en schaamte.
 • Word productiever dan ooit en bereik je doelen snel en efficiënt.
 • Ervaar hoe je weer kunt genieten van je vrije dagen.
 • Voor slechts een paar euro’s ben je binnen een maand van je uitstelgedrag verlost!

De Nieuwe Gedachte 30 Dagen GarantieIk sta achter de kwaliteit van deze eCursus, en ben daarom bereid je gedurende de gehele eCursus een garantie te bieden.
Heb je alle lessen gevolgd, alle opdrachten uitgevoerd en merk je geen enkele verbetering en heb je niet geleerd? Dan stort ik het volledige bedrag terug op je rekening. Het risico ligt dus bij mij.


Bestel nu